Dank, dank
Door: Lieve
Blijf op de hoogte en volg Lieve
21 Maart 2012 | Guinea-Bissau, Bissau
De reden van de moord blijft onbekend. Vanavond hoorde ik dat het lichaam nog steeds niet vrijgegeven is, dat is vreemd.
Wat ook vreemd is, is dat twee dagen na de verkiezingen er nog geen hint gegeven is over de resultaten. Ze willen er zeven dagen voor uittrekken, dat is correct volgens de regel, maar nooit eerder gebeurd. Normaal worden, net zoals in Europa, tussentijdse uitslagen bekend gemaakt. Nu, alleen maar stilte.
Ik wil niet negatief zijn en ik neem zeker geen al te impulsieve beslissingen, daarvoor ben ik te veel verbonden met dit land, maar, dit baart me echt zorgen.
Ik beloof jullie op de hoogte te houden en weet, meer dan ooit, dat jullie betrokken zijn bij mij en bij wat hier gebeurt en dat is mooi en goed.
Lieve
21 Maart 2012 - 08:38
Mechteld:
Lieve, ik lees het nu allemaal pas! Wat vreselijk. Heel veel sterkte en neem geen overhaaste beslissingen... Sterkte, liefs uit Utrecht. -
21 Maart 2012 - 12:31
Linda:
Ja hee natuurlijk zijn we betrokken bij jou! Sterkte, knuffels, en ben ook een beetje voorzichtig.
Liefs van mij en Gert -
21 Maart 2012 - 17:50
Elly:
Bezint eer gij begint is een oud spreekwoord.
Wees op je hoede.
Thuis wacht je lieve zoon. -
21 Maart 2012 - 20:30
Steven:
veel sterkte maar weer in déze onzekere tijden. nooit zal het eens echt voorspelbaar zijn wat er daar gebeurt! -
21 Maart 2012 - 21:47
Bregje:
Wat is het toch een hartverscheurend land en tegelijkertijd o zo mooi. Sterkte. -
15 April 2012 - 07:58
Willy:
Hoe is het op dit moment daar, Lieve? We hebben geregeld telefonisch contact met Bilo sinds er donderdagavond weer een greep naar de macht is gedaan. Bilo spreekt over een bedreigende situatie. Pas goed op jezelf en sterkte gewenst (mocht je dit lezen)
xxx Willy